Nanna Riedel

Nanna Riedel
-

lørdag den 19. oktober 2013

10 THINGS TO DO ON A RAINY DAY


1. Sov. Så enkelt kan det være. Når regnen vælter ned på en trist søndag, så er der sgu intet bedre, end at lade dynen sluge dig, og falde hen i drømmeland. Desuden er regn på ruden da en af de mest beroligende lyde nogensinde.

2. Se film. Find alle de gamle klassikere frem, du ved hvilke jeg taler om; Titanic, The Notebook og A Walk to Remember. Netflix er også gud, i denne situation. Husk rigelige mængder med slik og snotklude.

3. Vær kreativ. Gør de ting, som du glemmer at gøre i den travle hverdag. Mal, tegn, skriv, ryk om eller ryd op i tøjet! Det kan faktisk være utroligt hyggeligt tilsat god musik og ren afslapning.

4. Hyg. Ring til dine bedste veninder, og hiv dem over. Snak om drenge, tøj og hende kællingen fra A klassen, der er vold billig, og æd kvalmende mængder af fastfood, eller drik jer eventuelt i hegnet.

5. Netshopping. Det er altså ikke det fedeste, at trave nedad Strøget mens regnen står ned i lårtykke stråler, så som et fantastisk alternativ, er webshops meget nyttige, især på regnfulde dage! Og så er det nemt og hurtigt!

6. Hold wellness dag. En af mine favorit ting at gøre på triste grå dage, er at forkæle mig selv. Et langt bad, alle de ansigtsmasker du ejer, mani/pedi og de lækreste cremer  kan gøre underværker for ens selvtillid og velvære.

7. Gå i biografen. Godt nok skal man bevæge sig ud i regnen, men det er altså super hyggeligt, når man endelig er der. Men for at forblive så tør som mulig, skal man nok lade cyklen stå.

8. Gør rent. Okay, det er ikke min favorit beskæftigelse heller, men det er faktisk vildt rart at få gjort. Når det nu alligevel regner udenfor, hvorfor så ikke få det af vejen, så du ikke behøver at gøre det, når solen endelig skinner? Med høj musik er det også lige til at overkomme.

9. Læs. Jeg kan personligt super godt lide at læse, men jeg gør det alt for lidt. Så hiv en bog ned fra hylden, eller gå på biblioteket og lån en, du længe har ville læse. Alternativt for jer, der ikke er de store læseheste; gå ned på din lokale tank, og tag det nyeste modeblad under armen. Det er en anelse mere fashionista og spændende.

10. Vær sammen med de gamle. Uanset hvor gammel du er, så er far og mor altid vigtige, så brug en dag sammen med dem; det er altså hyggeligt. Spil nogle brætspil eller snak om dengang du var lille. Det vil betyde meget for dem, og med garanti også være en god oplevelse for dig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar