Nanna Riedel

Nanna Riedel
-

21.11.13

THIS CHRISTMAS

This christmas

Julen nærmer sig med hastige skridt, og dertil hører naturligvis julegaver. Jeg er bestemt ikke nem, at købe gaver til. Min ønsker er - desværre for min familie - ret dyre, og det er derfor en opgave i sig selv for mig, at finde ting jeg ønsker mig, der ikke er så fandens pricy. Men dette er jo blogland, og i bloggernes land er det næsten obligatorisk at drømme stort, så her er nogle af mine urealistiske (og selvfølgelig også realistiske) julegaveønsker:

Leather pants: Jeg gider ikke engang sige noget. De er så fandens lækre.
Rabbit foot: Så smuk en ring, kreeret af Jane Kønig og Marie Jedig.
Underwear: Undertøj har man altid brug for, og et lækkert blonde sæt ville jeg med glæde tage imod.
Boots: Disse fra Acne har jeg længe elsket, og min og min families økonomi taget i betragtning, kommer jeg til at elske dem lidt længere endnu. På afstand.
Nailpolish: Jeg er for kort tid siden stoppet med at bide negle (jeg er pisse stolt af mig selv), og jeg ønsker mig derfor neglelakker i smukke farver.
Camera: Har vist jer dette kamera fra Nikon før, så den store forklaring har i vidst ikke brug for, men hold nu kæft, hvor ville jeg ønske, det var mit.
Sunglasses: De er så overdrevet cool, og noget enhver burde eje, og jeg ejer dem ikke. Endnu.
Earring: Denne horn ørering er så absurd smuk, og selv hvis jeg ikke får den i gave, skal jeg eje den.
Bag: Jeg er hovedkulds forelsket i Balenciagas tasker, så det er ikke den store overraskelse, at en af disse måtte med. Selvom jeg aldrig ville få den i gave. Suk.
Cream, mascara & parfume: Lige præcis juleaften elsker jeg at ønske mig lækre cremer, make-up og parfumer, af den simple grund, at jeg er for nærig til selv at købe det. Jeg bruger det jo hver dag, men det er skide rart at få lageret opfyldt i julen.
Coat: Jeg er så vild med denne fra Brics, og den ville se så fantastisk ud i min garderobe.
Se hvor tingene er fra her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar