Nanna Riedel

Nanna Riedel
-

tirsdag den 29. april 2014

10 SALE TIPS


1. Vær realistisk. Både med hvilken størrelse du skal have, og om du overhovedet kommer til at bruge det item.

2. Slå koldt vand i blodet. Det er skide nemt at blive forblændet af de fine priser, men bare fordi der er noget der er sat ned med 50%, så betyder det altså ikke, at du bare SKAL eje det.

3. Kvalitet fremfor kvantitet. Det er selvfølgelig en ret personlig sag hvad man går efter, men personligt synes jeg at det er oplagt at gå efter de lidt mere pricy ting, som man måske ellers ikke ville have råd til.

4. Gå efter dine drømme items. Du ved jo godt hvad jeg snakker om. De bukser du bare har gået og sukket efter i måneder, ja måske år, som endelig er blevet sat lidt ned. 

5. Tænk over hvad du rent faktisk har brug for og mangler. Er det basic t-shirts, jeans eller noget helt tredje? Kig gaderoben igennem og find ud af hvad du har og ikke har, og sæt nogle tanker igang om det. 

6. Spar op. Det siger næsten sig selv, men det kan altså være pisse svært at lade være med at shoppe i flere måneder, fordi man ved at januar udsalget er på vej. Men det betaler sig altså i den lange ende!

7. Lav noget research. Find ud af hvor det du vil have er aller billigst, så du sparer flest penge muligt. 

8. Husk de komfortable sko. Den her gælder selvfølgelig kun hvis det er fysisk shopping og ikke netshopping, men den er altså pisse vigtig alligevel. Det kan ikke nytte noget at hoppe i de 10 cm. høje stiletter, fordi de lige passer til outfittet, for du vil fortryde det. 

9. Vælg din shopping partner med omhu. Med mindre din kæreste er ligeså shopping entusiastisk som dig, så er det nok ikke pisse smart at hive ham under armen. Vælg i stedet en veninde eller din søster, der godt gider at gå hele Fields rundt.

10. Tænk dig om. Den lyder barsk, men jeg mener nu mere, at du skal forsøge at undgå impuls købene. Giv dig selv tid til at tænke dig godt om, og overveje før du køber. På den måde undgår du at fortryde senere hen. Et godt tip jeg engang læste er, at du skal kunne sætte det item du er ved at købe ind i 3 forskellige outfits udfra din nuværende gaderobe, før du køber det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar