Nanna Riedel

Nanna Riedel
-

tirsdag den 21. februar 2017

UPS AND DOWNS

Det er mega optur, at Paradise Hotel idag starter en ny sæson op. Programmet deler i den grad vandene, men jeg har selv kigget med siden sæson 4 (really, mor? Jeg var 13 år, haha!) og elsker det af mange grunde.

Jeg har nedtur over min nabos højlydte porno. Det er næsten blevet et dagligt ritual, og ofte midt på dagen. Har han aldrig stiftet bekendskab med høretelefoner?? Det mindste han kunne gøre, var da i hvert fald at skrue ned for lyden...

Jeg har optur over at man kan købe granatæblekerner i skåle. At få lortet ud af selve frugten er så mega besværligt, så dette behager min dovne sjæl.

Det er nedtur at alle mine veninder, samt mine forældre, lystigt rejser sydpå for tiden. Jalousi er en grim ting, men egentligt betyder det vel bare, at man ville ønske, at det var én selv - og det gør jeg!

Jeg har optur over, at jeg for nyligt startede til yoga. Det er helt nyt for mig, og derfor begynderholdet jeg er landet på, men det er virkelig noget, jeg forudser at blive hooked på! Fuldstændig afslappende, roligt og smør for sjælen.

Jeg har fucking nedtur over DSB's prisstigninger. Oveni det har de afskaffet wildcard som jeg brugte, så jeg nu skal betale 108 kroner for en enkelt billet til København. Det er latterligt og grotesk, især fordi deres service ikke er blevet bare en anelse bedre. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar