Nanna Bjerregaard

Nanna Bjerregaard
-

fredag den 12. maj 2017

INSPIRED BY: JEANETTE FRIIS MADSEN

Dagens kvinde i skysovs er assisterende moderedaktør på det danske modemagasin Costume, Jeanette Friis Madsen. Før hun fik denne fine titel, havde hun egen blog og arbejdede desuden 13 år hos modelbureauet Scoop Models, og er altså derfor ret kendt indenfor modebranchen; det ses ligeså tydeligt igennem hendes egen personlige stil.

Noget af det, jeg virkelig beundrer ved Jeanette, er hendes evne til at balancere eksperimenterende farve kombinationer. Hun tænker ud af boksen og matcher styles, silhuetter og farver på kryds og tværs, og får det virkelig til at fungere. Samtidigt er hun også skarp til at blande street med minimalisme, i form af baggy hoodies, jakkesætsbukser med pin stripes, specielle sneakers og enkelheden ved sort/hvid, dog altid med en eksklusiv, og oftest farverig, taske over skulderen. Hun blander feminint med råt og det rodede med det klassiske til UG, og sidst men ikke mindst, er hun bare en top lækker skandinavisk kvinde, der udstråler power og selvtillid, og det bringer altså altid én godt på vej! Jeg kan helt klart anbefale, at følge hendes instagram (_jeanettemadsen_), hvor man får et lille indblik i hendes liv og stil.

LÆS MINE TIDLIGERE "INSPIRED BY" HÉR, MED BLANDT ANDRE PERNILLE TEISBÆK - ALICIA VIKANDER - RIHANNA - JEMIMA KIRKE - EMMA LETH - KENDALL JENNER.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar