Nanna Bjerregaard

Nanna Bjerregaard
-

mandag den 4. december 2017

DID SOMEONE SAY... NEW YEARS?

1. Vero Moda // 2. Lost Ink // 3. YAS // 4. Missguided // 5. Lace & Beads // 6. Lost Ink

Hvis man siger nytår, må man også sige kjole, og i dén forbindelse er der mange veje at gå: Lang, kort, stram, løs, stropper, ærmer, enkel, mønstret - the dress is your oister! Jeg har her samlet et par, hvis jeg selv skal sige det, meget fine bud på dagens udskejelser, og der er altså lidt til enhver smag. 

Nr 5 er den ultimative galla-kjole og klart i den mere dressy ende af finheds-skalaen, i min optik er den dog virkelig smuk og ikke mindst festlig! Nr 1 og 2 bærer blonderne til bords, og dem, som har fulgt vågent med herinde, ved, at jeg er en sucker for den slags. Mine personlige favoritter er henholdvis nr 3 og 6 som begge er fine på hver deres måde, dog endte den skønne turkise-blå sag med at tage sejren, så på trods af at mine nytårsplaner fortsat er i det uvisse, så er kjolen hermed fundet og bestilt!

Hvis økonomien her i december for alvor strammer, er den lille sorte, som de fleste kvinder stensikkert har hængende i skabet, altid en vinder, især tilsat accessories som et par hæle, nogle smukke statement-øreringe eller en opsigtsvækkende taske.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar