Nanna Bjerregaard

Nanna Bjerregaard
-

lørdag den 31. marts 2018

A THING FOR NUDES


... Og her mener jeg selvfølgelig neglelakker. Da jeg for en 5-års tid siden besluttede mig for at stoppe med at bide negle, blev jeg bidt af lakkens verden. Det blev næsten en sport at vokse lange, feminine negle, og dertil følger selvfølgelig fine farver - først prøvede jeg mig frem med Chanels dyre og ret hypede sortiment, men blev gevaldigt skuffet; de krakelerede nærmest efter påføring, så på trods af de smukke nuancer Chanels udvalg indebar, begyndte jeg at kigge andre veje, og det var så her, at min trofasthed opstod for brandet Essie, vis lakker er ekstremt holdbare, nemme at påføre og flot nuancerede.

Især igennem de sidste par år har jeg efterhånden fået erhvervet mig et godt sortiment, og her fylder de nude-nuancer en del. De diskrete farver giver, i mine øjne, et feminint og skønt look, og det giver mig virkelig en enorm følelse af velvære at spendere min søndag på at klippe, file til og påføre smukke neglelakker til mine lange negle. Af de ovenstående er jeg svært glad for Spin The Bottle og Limo-Scene, lakken Topless & Barefoot er mit nyeste skud på stammen, og lur mig om det ikke bliver den næste i rækken.

TIP: Før du beslutter dig for at investere i en Essie-lak, er det en god idé at google lakkens navn, da det vil få en masse billeder af swatches til at dukke op. Ofte synes jeg nemlig, at der er forskel på hvordan lakken ser ud på selve neglen, sat imod farven i selve flasken, så lidt neglelak-forberedelse giver altså god mening, i forhold til at ende ud med den helt rette nuance. Desuden kan jeg varmt anbefale hjemmesiden www.nicehair.dk til Essie-køb, da de kombinerer et smukt udvalg af farver samt væsentlige rabatter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar