Nanna Riedel

Nanna Riedel
-

tirsdag den 10. april 2018

3 PINKS


Nuxe 24hr Moisturising Body Lotion (Kan købes her)

Denne bodylotion fra Nuxe er jeg hurtigt blevet glad for, da den simpelthen gør sit job; den fugter uden at fedte, og efterlader huden blød og glødende. Cremen har en meget kraftig parfumeret duft, så hvis man ikke er til det, skal man nok gå en bue udenom denne, selv er jeg vild med duften, og det er lige før parfume efterfølgende er overflødig, da dens duft altså hænger ved et godt stykke tid efter. 94,7% af ingredienserne er af naturlig oprindelse, heriblandt mandel og solsikkeolier, samt hvede og træsukker - meget eksotisk lyder det, den er i hvert fald en favorit hos mig efter badet.

Pudderdåserne T-zone Peeling (Kan købes her)

Denne lette peeling fra Pudderdåserne er ekstremt populær hos mange, eftersom den har et højt indhold af salicylsyrer, som er bevist effektivt mod urenheder generelt. Selv er jeg ikke helt på toppen over den, desværre... for hvor ville det være dejligt, hvis den bare battede der hvor det gjaldt. Den skal bruges morgen og aften, før dag- eller natcreme, på renset hud, og skal altså ikke vaskes af igen, som en almindelig peel-maske ellers skal. Med tiden skulle den mindske udbrud, samt gøre forstørrede porer og hudorme generelt mindre synlige. Det lyder jo skide godt, og jeg er selv voldsomt ærgerlig over den manglende effekt, men andre virker glade for den, så måske den vil virke for dig - det er et forsøg værd!

Aurelia Miracle Cleanser (Kan købes her)

Rensecremen her fra Aurelia er jeg derimod helt, helt vild med! Dens indhold af naturlige ingredienser som kamille, eucalyptus, rosmarin og bergamotte gør den uimodståelig lækker, og så er den altså probiotisk, hvilket vil sige at den indeholder mælkesyrebakterier, som er med til at beskytte, fornye, holde på fugten samt modarbejde alderstegn på huden. Sammen med rensen følger en musselin-klud lavet af bambus, der er kendt for sine antibakterielle egenskaber, som er med til blidt at eksfoliere døde hudceller væk fra hudens overflade og kickstarte blodcirkulationen. Allerede efter første rens kunne jeg føle en mærkbar forskel; min hud var blød, havde glød og en generel finere tekstur. Prisen er klart pebret, men resultatet taler for sig selv!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar