Nanna Riedel

Nanna Riedel
-

fredag den 20. april 2018

OUTFIT INSPIRATION: SPRING EDITION


Kan I mærke det, venner?! Foråret er endelig ved at indtræde, og i dén anledning er en omgang outfit inspiration på sin plads. Disse SS-sæsoner drømmer jeg om at iføre mig læglange-længder primært indenfor skørter, uundgåelige blomster prints, den überste sol-farve nemlig knasende hvid, matchende sæt, simple bukse/top konstallationer og ikke mindst feminint skårede flagre-kjoler. 

Når solen bager, kan det nogle gange halte med kreativiteten, her snakker jeg altså af erfaring - kan man overhovedet overskue andet end en løs kjole eller korte shorts på dage hvor temparaturen overstiger de famøse 25 grader? Ja okay, det er after all Danmark vi bor i, men leg nu med; på dage som dem kan man nemlig nemt opgradere looket med diverse accessories. For tiden er jeg især optaget af hårbøjler, solbriller som skriger statement, hovedbeklædninger som kasketter, barets eller opsnoede tørklæder samt dinglende øreringe. 

Derudover er jeg stadig fortaler for simplicity med et twist; en let kjole kan nemt være alt andet end gennemsnitlig, og længde, deltajeringer, print og pasform af nederdele og shorts kan gøre en kæmpe forskel. Fashion og komfort går ikke altid hånd i hånd, men med den rigtige brille på, kan det altså godt gå op i en højere enhed. Happy spring style, lovers!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar