Nanna Bjerregaard

Nanna Bjerregaard
-

fredag den 13. april 2018

SPRING GOODIES


Kender I det, at man bare trænger til fornyelse?! Jeg har lagt mærke til, at det især rammer mig i foråret; solens stråler begynder at dominere, de små vinterblomster pibler frem og jeg mærker the craving for nye chic solbriller og en god-rummelig make-up pung. I hvert fald i dette tilfælde, hæ. 

Solbriller er et must året rundt, selv på gråvejrsdagene som, let's face it, dybest set er hverdag i Danmark, også selvom jeg af og til får mærkelige blikke på gaden. Altså, er jeg den eneste der føler, at en grå himmel også er ualmindeligt skarpt for øjnene, eller hvad? Det er i hvert fald blevet en midt-forårs tradition at tilføje et nyt par hvert år, og i år blev det denne variant fra brandet Aldo, som generelt gør det godt inde for sko, taske og accessory-verdenen. Det jeg faldt for ved denne brille er den blødt-rundede cateye-facon, og så det knaldsorte look som skriger Olsen-twins for mig. 

DAY Birger et Mikkelsen taske-kollektionen var ekstremt hypet for et par år siden, det var praktisk talt umuligt at gå ind på et gymnasium uden at rende ind i unge piger med gigantiske shoppers på armen, selv red jeg altså ikke bølgen dengang. Da jeg så begyndte min søgen efter en ny kosmetik pung stødte jeg ind i varianterne fra brandet, og endte med at trykke én hjem af den simple årsag, at den er super simpel og enormt rummelig - hverken mere eller mindre. Min gamle logo-pung fra DKNY, som jeg efterhånden havde rendt rundt med i en del år, begyndte så småt at være lige lille nok, og det kan man altså ikke sige om min nye! Den har plads til ALT, og til min overraskelse indebar den 2 små lommer indeni, som altså er perfekt til min tweezer, øjenvippebukker og andet småteri. Jeg er glad!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar