Nanna Riedel

Nanna Riedel
-

onsdag den 9. maj 2018

I WOULD LIKE TO TRAVEL IN


Som det ser ud nu, kan det tyde på at jeg kommer udenlands denne sommer, og hvis der er noget, jeg med tiden har lært, så er det at man skal rejse komfortabelt! Dét at skulle ud for landets grænser i mere end 24 timer er en udfordring i sig selv, i hvert fald hvis man er mig. Tøj alene kan være en kamp at prioritere imellem, og hudpleje produkterne skal der naturligvis også gøres plads til - og hvad med skoene?

Back on topic, så ser jeg ovenstående outfit som ideelt til at rejse i. Forholdsvist løse og behagelige bukser (der ikke strammer, very important!), en blød trøje, et par gode og gå-venlige sko (man ved aldrig, i hvilken terminal-retning man bliver sendt...) og en fin hårbøjle, som kan holde lokkerne væk fra ansigtet. Dertil hører selvfølgelig en passende stor taske til at have med i flyveren, samt selve nøglen til overhovedet at kunne forlade landet - passport. 

Vi (min mor og jeg) skal selvsagt sydpå, destinationen er denne gang Grækenland, nærmere den Olympiske Riviera. Jeg har faktisk ikke været sådan rigtig ude at rejse siden Berlin i 2015, og det var endda storbys-ferie, som i min optik næsten er mere stressende end bare at blive hjemme, så det er virkelig på tide! Det er dog en tur, som jeg husker tilbage på med stor kærlighed, mest fordi jeg tilbragte den med min kære bror og mor, men i år står den altså på ren charter, med sol, strand og kølige drinks. Jeg glæder mig allerede, og hvis jeg helt selv kunne bestemme, så ville det blive ovenstående outfit, som jeg i juni begynder min rejse i.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar