Nanna Riedel

Nanna Riedel
-

onsdag den 13. juni 2018

GREETINGS FROM GREECE


Jeg befinder mig i øjeblikket ved Grækenlands smukkeste kyst, og hvor er her bare skønt! Jeg har dog ikke glemt bloggen, og derfor tænkte jeg, at jeg ville checke ind real quick. Vejret er virkelig dejligt og varmt, vandet turkist og klart, og som det ser ud just nu, kunne jeg snildt blive her en uge mere.

Vi bor på et vildt hyggeligt hotel, et stenkast fra havet og med udsigt op mod det almægtige Olympos bjerg. Af de lidt mindre nice ting, er både min mor og jeg stærkt ramt af myggestik hvilket er en ægte belastning, især når vi i forevejen begge render rundt med krebse-røde rygge. Derudover fik vi først i dag på 4. dagen working air condition grundet tekniske problemer, og så kæmper vi desuden med en helt forfærdelig internet-forbindelse. I det store hele er det dog luksus problemer, og der skal slet ikke herske nogen tvivl om, at jeg nyder hvert et sekund i fulde drag.

Som en afrundning kan jeg betrygge jer med, at jeg hver dag skyder en masse billeder med mit trofaste Nikon-kamera, så i kan roligt forvente jer en kvalmende mængde ferie-billeder, når mine fødder igen rammer dansk jord engang i næste uge. Nu vil jeg smutte i bad, tage en fin kjole på og vandre ud efter drinks og aftensmad et sted mod vandet, kys til jer!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar