Nanna Riedel

Nanna Riedel
-

mandag den 30. juli 2018

LET'S SUMMARIZE

Jeg føler lidt, at bloggen er gået på sommerferie. For mig har ordet, udtrykket eller bare følelsen "glad" altid været en svær størrelse; som om at det efterlod en grim smag i munden på mig. Som var det et bandeord. Det er selvfølgelig helt fjollet, men det sidder dybt i mig fra mine til tider smertefulde teenage-år, og selv idag bryder jeg mig ikke om ordet. Hvad er glæde overhovedet? Er det en tilstand, en minutiøs og forbigående fornemmelse, en periodisk overgang? Kom ikke her og sig, at jeg ikke tager livets store spørgsmål op...

For at komme tilbage på sporet, så har jeg på det seneste fundet mig selv i en god periode. Glad er tydeligvis for kompliceret en følelse for mig, men jeg har måske været den nærmere, end jeg ellers længe har. Tingene kører ikke uproblematisk på skinner - do they ever?! - men jeg er social, selv udfordrende, initiativtagende og for en gangs skyld lidt optimistisk for fremtiden, og det er skide dejligt og mega skræmmende. For jeg kender efterhånden mit mønster, baseret udfra 23 års erfaring ... lidt op, langt ned. Det er igen frygten, der spiller ind. Og hold kæft, hvor skal den bare ikke styre mit liv.

Så jeg nyder virkelig sommeren, for første gang i 3 år. Jeg har haft sand mellem tærerene, været udenlands, drukket rosé med skønne mennesker, spillet minigolf i 30 graders varme, nydt aftensolstråler på cafeér, flirtet og sovet mega længe. Jeg føler endelig, at jeg er begyndt at leve lidt igen, og nej jeg er stadig ikke komplet angstfri, men jeg har tilnærmelsesvis lært at leve med dens skyggesider, hvilket giver friheden til accept. Jeg har stadig indre dæmoner og frygtscenarier som skal ses i øjnene, men hver en sejr tæller og fortjener i den grad anerkendelse og fejring. Husk det. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar