Nanna Riedel

Nanna Riedel
-

mandag den 9. juli 2018

REALITY


En vis mand sagde engang, at et billede siger mere end tusinde ord... så efter at have set disse 15, må der på nuværende tidspunkt rumstere omkring 15.000 ord rundt i jeres hoveder. Gode som dårlige vil jeg antage, for indrømmet: det tangerer til grænseoverskridende, at skulle dele dem her. Det er alle hverdags-billeder, som er taget igennem appen Snapchat, på forskellige tidspunkter. På nogle af dem er datoen markeret, andre tidspunkt eller tags - fælles er dog, at ingen af dem er opstillede. De er tæt på en ærlig skildring af hele mig, uden filter og redigering: virkeligheden. 

Sociale medier er nemlig blevet ét stort glansbillede. Personligt har jeg selv opfundet mit eget lille bullshit-filter, som i bund og grund slår ned på at intet er så fantastisk, som det ellers ofte kan se ud på for eksempel Instagram. Det er muligvis den app som jeg er mest aktiv på, og med det følger både ansvar og omtænkelighed. Hvad er det, vi gerne vil have, at andre skal vide om os? Hvordan vil vi gerne opfattes? Hvilket budskab vil vi gerne formidle? Det lyder måske som meget store spørgsmål, men tro mig, de ligger lige under overfladen af bikini-billeder og party-pics. 

For vi påvirker hinanden, om vi vil det eller ej. Det vi sender ud modtages af andre, og sammen skaber vi et overordnet billede af denne generations standarder. Jeg har tidligere skrevet om sociale medier (her og her), og jeg er ikke modstander - tvært imod! Jeg synes simpelthen bare at det er vanvittigt vigtigt, at vi tænker over disse ting hver især. Dette indlæg er min beskedne hyldest til det uperfekte og banale. Billederne foroven gemmer ikke på interessante historier og er på ingen måde forskønnede. De er glimt af mig og min hverdag, og hvem jeg til tider også er, og det syntes jeg, at i fortjente at se. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar