Nanna Riedel

Nanna Riedel
-

fredag den 6. juli 2018

ROSA QUARTZ


Jeg er hverken big on healing, det astrologiske eller spirituel betydning in general, alligevel... fremspirede en interesse, da jeg for en håndfuld år siden efterhånden, modtog min birthstone Rosa Quartz i fødselsdagsgave. Med sig fulgte et lille kort, hvori der stod en smule om stenens egenskaber og særlige funktioner, ærligt talt husker jeg ikke det specifikke - dog har jeg sidenhen fundet ud af, at præcist rosa quartz er "kærlighedens sten". Den siges at være forbundet til hjertets chakra, der fremkommer alle former for kærlighed: romantik, self-love og den platoniske form. Krystallen er simpelthen et symbol for mild kærlighed og skønhed, og hvis dét ikke gør indtryk på en pige, så ved jeg ikke hvad... Desuden er stenens smukke bleglyserøde farve helt vild fin, så om ikke andet taler den til æstetikeren i mig.

Halskæden, som ses på billederne her, fandt jeg så på min rejse i Grækenland, og på daværende tidspunkt ejede jeg kun stenen, som længe havde stået til pynt i mit hjem. Tanken om en højere magt tror jeg taler til os alle, og hvis det endelig skal være, så tror jeg at det spirituelle er mest mig. Ideen om, at præcist denne sten kan gøre mig godt, simpelthen fordi den er tildelt mit stjernetegn, giver mig håb - og hvis det så alene er en idiotisk tanke, så er det også okay. 

Sidst men ikke mindst, stod jeg i den irriterende situation, at jeg på sidstedagen i Grækenland havde at gøre med en ødelagt navlepiercing. Det var først lige inden jeg skulle i bad, at jeg opdagede den manglende sten, så jeg tog den ud i forhåbningen om, at jeg nok måtte have en reserve liggende herhjemme - det havde jeg ikke. Fuld af spiritualitet og højere magter tyede jeg til Etsy efter en prisvenlig, men smuk erstatning, og fandt hurtigt mig selv inde på en fin variant i rosa quartz sten. Jeg har ikke tænkt mig at fylde alle mine vindueskarme med krystaller og healende elementer, men jeg må indrømme, at jeg finder historierne i hele det univers spændende, og at det bestemt ikke kan udelukkes, at jeg senere hen vil udforske det nærmere. For nu vil jeg dog nøjes med en sten, en halskæde og en navlepiercing - love, where you at?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar