Nanna Riedel

Nanna Riedel
-

onsdag den 4. juli 2018

SUMMER FEELS

Nike slippers, ASOS shorts, Weekday top & Aldo sunglasses

Åh, du danske sommer... den er nu helt speciel, am I right? Vejrguderne har virkelig forkælet os med solskin, og hvis dét ikke kan sprede glæde, så ved jeg ikke hvad. Vikingen i mig kæmper lidt med de stigende temperaturer, men det har dog medbragt sig en lille tan-challenge; planen er, at jeg dette år skal peake i solbrun glans, så der er ikke andet for, end at befinde sig i solens ulækkert hede stråler mest muligt!

Personligt, går livet op og ned... jeg stræber efter at glæde mig selv as much as possible, med alt hvad dét så indebærer! Mars-is, hyggelige stunder med familie og venner, ansigtsmasker plus ordne-negle-dage, kvalmende mængder af reality-tv og mental forberedelse på de nuværende og kommende skridt, mine (billedligt spoken) fødder skal tage. Gav det mening? I hver fald mærker jeg lige nu en indre forandring, som kommer til at kræve aktive valg fra min side af, og det er mega angstprovokerende og skræmmende. Jeg knokler for at elske mig selv, da det i mine øjne muligvis er det vigtigste mål i livet at nå, og så arbejder jeg forsat på at omstrukturere usunde leveregler. 

Og vigtigst af alt, så minder jeg mig selv om, at jeg er stærkere end jeg selv tør tro. Jeg både under- og overvurderer mig selv på de skøreste måder, men det jeg mener er, at mine mål, håb og drømme hverken er uopnåelige eller malplacerede. Anything can be achieved. Sommermøs til jer 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar